Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

By Diane

Hogere posities in Google

Zoekmachine optimalisatie
SEO
Zoekmachine adverteren
SEA

By Diane maakt sinds 2015 honderden muurtekeningen, posters, wallpapers en tegeltableau’s. De muurtekeningen ontwerpen Diane en Nathan persoonlijk en naar wens van de klant. Dit zijn zowel bedrijven als consumenten. Wil je je favoriete plek van Nederland aan de muur? Ook dan kan je bij By Diane terecht. Zo is er op de webshop een groot assortiment aan stadsposters te vinden.

De wens van By Diane was om beter vindbaar te worden in Google en hierdoor meer potentiele klanten te bereiken. Hiermee zijn we aan de slag gegaan!

het resultaat.

We hebben de doelstelling gerealiseerd met behulp van SEO en SEA

Gezamenlijk hebben we in meer dan een half jaar tijd mooie resultaten behaald. De relevante zoektermen zijn in positie gestegen.

Concreet betekent dit:

  • Met 9 nieuwe belangrijke zoektermen op de eerste pagina van Google;
  • Met 4 belangrijke zoektermen in de top 3 zoekresultaten van Google; 
  • Sinds november gezamenlijk 34 SEO-geoptimaliseerde pagina’s gerealiseerd.

wat hebben we gedaan.

Met de wens om beter vindbaar te worden in Google, zijn we begonnen met de werkzaamheden. We hebben SEO-optimalisaties doorgevoerd op gebied van techniek, content en populariteit. Na het afronden van de zoektermen analyse zijn we o.a. aan de slag gegaan met content optimalisatie en ontwikkeling van blogs voor de off-site SEO.

We hebben in het afgelopen half jaar veel pagina’s rondom belangrijke zoektermen aangemaakt. Deze hebben geresulteerd in mooie nieuwe posities. 

Op het gebied van SEA hebben we diverse search campagnes opgezet. In de loop van de tijd werden deze doorlopend geoptimaliseerd en bijgestuurd op basis van de eerder behaalde resultaten. 

bydiane_mockup_11

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek het zelf.

Neem contact op