Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

REMONDIS®

Een multi-channel e-commerce platform met Shopware 6

webshop
seo & sea

De case

Met dit e-commerce platform kan REMONDIS Nederland met haar verschillende vestigingen in Nederland vanuit één centraal punt online opereren. Hiervoor hebben wij onze eigen maatwerk laag op de fundering van Shopware ontwikkeld.

Wie is REMONDIS

REMONDIS is een internationaal gerenommeerd bedrijf met een breed scala aan activiteiten op het gebied van recycling, waterbeheer en diverse andere diensten. Met meer dan 900 vestigingen in meer dan 40 landen bedient REMONDIS  wereldwijd meer dan 30 miljoen burgers en duizenden bedrijven en overheidsinstanties. 

De uitdaging

REMONDIS, met zijn diverse vestigingen en uiteenlopende doelstellingen, zocht een oplossing om hun gefragmenteerde e-commerce landschap te moderniseren.

Onze aanpak

We ontwikkelden een centraal en gebruiksvriendelijk platform met Shopware 6. Dit bracht diverse voordelen met zich mee, namelijk:

  • Eén systeem voor alle vestigingen: Het beheer van alle webwinkels vanuit één centrale locatie.
  • Verbeterde klantervaring: Een gestroomlijnde online winkelomgeving met eenvoudige bestellingen, orderbeheer en communicatie.
  • Schaalbaar en flexibel: Klaar voor groei en aanpasbaar aan veranderende behoeften.
  • Toekomstbestendig: Uit te breiden met nieuwe functionaliteiten zoals labelintegratie en ondersteuning van verschillende verkoopkanalen.
    WAUW's platform bood REMONDIS de nodige centralisatie, efficiëntie en flexibiliteit om hun e-commerce-doelstellingen te behalen.

Naast de technische realisatie van het e-commerce platform voor REMONDIS, verzorgen we ook de complete marketing & online vindbaarheid. We optimaliseren vindbaarheid met SEO & SEA, verhogen conversie met CRO en versterken merkbeleving met social media. Zo borgen we een compleet succes voor REMONDIS op digitaal gebied.

Impactvolle resultaten

  • Nieuwe labels kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan het e-commerce-platform zonder verdubbeling van interne werkzaamheden of inefficiëntie.
  • Dit resulteert in een gestroomlijnde workflow en bespaart REMONDIS tijd en middelen.
locatie-website
case-website