Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Linfi

+53% organische bezoekers

SEO
SEA
CRO

de case.

Linfi is de specialist op het gebied van hoogwaardige elektrische vloerluiken voor luxe woningen. Ze maken zowel glazen- als verborgen vloerluiken, voor binnen en buiten. De vloerluiken zijn exclusief en worden op maat, met de hand, gemaakt. Hierdoor is het mogelijk het vloerluik volledig naar wens samen te stellen. 

De wens van Linfi was om beter gevonden te worden in Google en hierdoor meer potentiele klanten te bereiken. Met deze uitdaging gingen wij aan de slag. 

Case Linfi SEO - SEA - CRO

de resultaten.

We hebben de doelstelling gerealiseerd met behulp van SEO en SEA. In een later stadium zijn we, om ook het conversiepercentage te verbeteren, aan de slag gegaan met CRO.

Gezamenlijk hebben we in een jaar tijd mooie resultaten behaald. De relevante zoektermen zijn in positie gestegen waardoor er een een organische groei heeft plaatsgevonden. 

Concreet betekent dit:

  • Stijging in het aantal organische bezoekers van 53,30%
  • Stijging in het aantal conversies van 13,78%

cas_linfi_wauw

onze aanpak.

We hebben SEO optimalisaties doorgevoerd op gebied van techniek, content en populariteit. Na het afronden van de zoektermen analyse zijn we o.a. aan de slag gegaan met contentoptimalisatie en ontwikkeling van blogs voor de off-site SEO. 

Op het gebied van SEA hebben we diverse search campagnes opgezet. In de loop van het jaar werden deze doorlopend geoptimaliseerd en bijgestuurd op basis van de eerder behaalde resultaten. 

Om de conversie te verhogen, en de doelgroep meer relevante informatie te bieden, zijn diverse landingspagina’s ontwikkeld.

Wil jij ook mooie resultaten behalen en weten hoe je dit bereikt? 

Neem contact met ons op en ontdek het zelf.

Neem contact op