Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

DBS Logipark

Een sales kit voor DBS Logipark

animatie
illustratie
brochure

De case

DBS Logipark vroeg ons om hun saleskit te creëren. Deze kit moest het verkoopproces vereenvoudigen, diverse scenario’s illustreren die zich kunnen voordoen bij het gebruik van een poort, en een gedetailleerde uitleg bieden over de technische werking van de poorten.

dbs_brochure_1

Wie is DBS Logipark

Van de parkeerhekken bij de parkeergarage tot de slagbomen om een bedrijventerrein op te kunnen, daarvoor moet je bij DBS Logipark zijn. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in afsluitingen als het gaat om parkeren en stallen (ook wel parkeersystemen). Hun producten worden onder meer toegepast bij zowel bedrijfsmatig parkeren (parkeergarages en stallingsgarages) als ook voor privé-garages. 

De uitdaging

Tijdens het verkoopproces ondervindt DBS vaak moeilijkheden bij het schetsen van verschillende gebruiksscenario's van een poort. De complexiteit van de technische werking in verschillende situaties is niet altijd eenvoudig uit te leggen. Om dit probleem aan te pakken, hebben wij animaties ontwikkeld die de werking van diverse poorten binnen één minuut helder maken voor potentiële klanten. 


Daarnaast ontwierpen we brochures die diepgaande informatie bieden over de specifieke kenmerken van elke poort. Deze brochures bevatten verschillende soorten informatie, zoals scanbare gegevens, verhalende beschrijvingen en sfeergevende foto's. Zo schetsen we een compleet beeld van wat de klant kan verwachten.

dbs_brochure_2

Onze aanpak

De animaties zijn ontwikkeld in de huisstijlkleuren van DBS, met een eenvoudige maar direct herkenbare vormgeving. Deze consistente stijl wordt in alle animaties doorgevoerd, zodat ze direct geassocieerd worden met DBS. Elke animatie bevat een voice-over om ervoor te zorgen dat de boodschap duidelijk overkomt, ook wanneer een verkoopmedewerker niet aanwezig is bij de potentiële klant. 


De bijbehorende brochures bevatten een QR-code die naar de animaties leidt. Deze brochures zijn vormgegeven in een liggend formaat, een praktische keuze om fotografisch materiaal effectief te presenteren en de hoogwaardige oplossingen van DBS optimaal te belichten.

Impactvolle resultaten

Met duidelijke animaties en   Een tevreden klant die effectiever kan verkopen door het klanten eenvoudiger te maken om kennis te maken met hun oplossingen en hekken, de verschillende scenario’s en de technische werking ervan.

dbs-logo-blauwvlak

De animatie legt precies uit waar wij normaal gesproken moeite mee hebben om te verduidelijken — dit is enorm behulpzaam voor onze overtuigingskracht en bespaart ons veel tijd