Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Wat is jouw ideale blend?

Onze blend aan diensten is hét recept voor jouw organisatie

Laat ons je helpen met jouw doelen voor 2024 te behalen

Er zijn altijd uitdagingen bij organisaties. Zo moeten er bedrijfsdoelen worden behaald, kunnen verkopen of het invullen van vacatures achterblijven, of is niet duidelijk wat je nu precies wilt vertellen als bedrijf en hoe je je doelgroep moet bereiken. Om maar wat voorbeelden op te noemen. En zijn er dingen die nu steeds blijven liggen, zoals het actiever zijn op social media, of beter vindbaar worden in Google? Stuk voor stuk zijn dit ingrediënten die samen het recept vormen tot gezond en zakelijk successen boeken. En hier helpen we je graag bij met onze blended campagne! Zo zorgen we er samen voor dat je je doelen voor 2024 kunt behalen.

Wat wordt jouw recept?

Smaakt dit allemaal naar meer? We helpen je graag bij het verzamelen van jouw ingrediënten.  

Boek successen met onze blended campagne

Nu heb je een blender gekregen. Leuk, maar waarom? Nou, onze digitale krachtpatsers creëren dagelijks de beste powerblends voor organisaties. Door diverse diensten, ook wel ingrediënten, met elkaar te mixen, creëren we meest gezonde en unieke recepten. En deze matchen perfect met elkaar en versterken ieders unieke smaken. Vanaf nu krijg je van ons regelmatig een op-maat-gemaakte blend die wij speciaal voor jou hebben samengesteld. Daarbij krijg je ook iedere keer een lekker recept om in je blender te mixen. Zo heb jij een goede basis om jouw merk én jezelf een gezonde powerboost te geven! Het recept van dit moment vind je onderaan deze pagina.

 Met gezond succes boeken bedoelen we natuurlijk niet alleen alle gezonde smoothies die je met onze blender kunt maken. Met onze blended campagne willen wij je nóg actiever ondersteunen in het ontwikkelen van recepten van diensten die op dat moment bij jouw organisatie in de smaak vallen. Door regelmatig met je mee te denken en je soms proberen wakker te shaken met kansen, zorgen we er samen voor dat jouw zakelijke doelen beter worden behaald. 

Waar we jou mee van dienst kunnen zijn

Maak kennis met al onze ingrediënten

Het is tijd om samen te kijken naar waar jouw uitdagingen liggen. Samen schrijven we een plan van wat jij op dit moment nodig hebt. Wanneer we dit recept hebben geschreven, is het tijd om hem te blenden in je organisatie. Zo zorgen we dat wat wij hebben bedacht, ook uitvoerbaar wordt. Wij bouwen bijvoorbeeld de website en werken we samen aan de content die op de website komt te staan. Of wat dacht je van de nieuwe brand creative story die we gaan creëren en implementeren, bijvoorbeeld d.m.v. een update in je huisstijl en een nieuwe marketingstrategie? 


We zetten campagnes op, voeren deze uit en analyseren ze zodat we kunnen bijsturen naar een steeds succesvollere campagne. Ook je social media kunnen we aanpakken. Een nieuwe contentstrategie mét contentkalender waarin de ideale kanalen worden gecombineerd met smakelijke contentideeën, aansluitend op jouw doel en doelgroep. Heb je ondersteuning nodig in de uitvoer hiervan? Geen probleem! Of dit nu het overnemen van de maken en schrijven van alle post, een eigen Canva-account is met maatwerk templates, of een training in social media of Canva is: we blenden het op jouw manier samen.

Een glimp van onze ingrediëntenlijst

 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Zoekmachineadverteren (SEA)
 • Employer branding
 • Social media
 • Nieuwe website
 • Huisstijlontwikkeling
 • Merkstrategie
 • We kunnen nog wel even doorgaan...

Wat wordt jouw recept?

Smaakt dit allemaal naar meer? We helpen je graag bij het verzamelen van jouw ingrediënten. Neem contact op met je contactpersoon of vul ons formulier in en dan gaan we samen kijken naar jullie kansen.

De smoothie van het moment

Warm spiced chocolate banana smoothie

Time to shake it up! Letterlijk, want de smoothie van dit moment is de spiced chocolate banana smoothie. En we delen graag het recept met je...

 

Wat heb je nodig?

• 2 rijpe bananen, in plakjes (bij voorkeur bevroren voor een dikkere substantie)
• 2 eetlepels cacaopoeder (ongezoet)
• 250 ml amandelmelk (of iedere andere melksoort naar keuze)
• 1 eetlepel honing of ahornsiroop (optioneel, afhankelijk van persoonlijke voorkeur)
• Een snufje kaneel of nootmuskaat (optioneel)
• Paar ijsblokjes (indien de bananen niet bevroren zijn)
 

Blenden maar!

 1. Doe de plakjes banaan, cacaopoeder, (amandel)melk, honing of ahornsiroop en de optionele kruiden in de blender.
 2. Mix alles op hoge snelheid tot het een gladde en romige substantie heeft bereikt.
 3. Voeg indien nodig meer melk toe voor de gewenste dikte.
 4. Proef de smoothie en voeg naar smaak meer zoetmiddel of cacao toe.
 5. Giet de smoothie in je glas en top hem af met wat cacaopoeder, amandel of plakjes banaan.
brand-creative-story-mockup-vitaris1
seosea-device1704712196
mm_laptop_lt-c-03-website
De voordelen van onze maatwerk websites voor jouw organisatie