zoekmachineoptimalisatie-wauw1493125444 floating-mockup

AdWords uitbesteden

Behaal het maximale uit AdWords-campagnes

Uit onderzoek blijkt dat ruim 95% van de Nederlandse internetgebruikers zoekopdrachten uitvoeren via Google. Met het adverteren via AdWords koppelt u advertenties aan de zoekwoorden die uw potentiële klanten gebruiken om uw product of dienst te vinden. Met de juiste combinatie van geoptimaliseerde tekstadvertenties, zoekwoorden, gekozen landingspagina’s en biedingen zorgt WAUW ervoor dat uw bedrijf zichtbaar wordt op zoektermen die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Ook adverteren via AdWords

‘Kwaliteit boven kwantiteit’ is waar WAUW voor staat. Het is belangrijk dat de AdWords campagne zich richt op relevante bezoekers die geïnteresseerd zijn in de diensten of producten die u aanbiedt. Hoe relevanter, hoe beter. De kans is groter dat deze relevante bezoekers over gaan tot conversie dan ‘normale’ website bezoekers. WAUW gaat zorgvuldig om met iedere euro die wordt geïnvesteerd. Iedere klik op een advertentie kost namelijk geld, afhankelijk van de zoekterm kan dit bedrag uiteenlopen van €0,10 tot zelfs meer dan €6,00. Want hoe hoger de concurrentie is, hoe hoger de kosten per klik zijn.

Om zo gericht en specifiek mogelijk te adverteren via AdWords vinden wij het belangrijk dat eerst het gedrag van de consument in kaart wordt gebracht. Na verloop van tijd is voldoende data verzameld om heel gericht de campagne te optimaliseren en we de volgende stappen kunnen zetten. We zijn hierbij gericht op het behalen van rendement op uw online investeringen.

Voordelen
Bij WAUW bent u verzekerd van:

  • Gecertificeerde AdWords specialisten
  • Op maat gemaakte campagnes en heldere rapportages
  • Meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en optimaliseren van AdWords campagnes in uiteenlopende branches

Wilt u uw Google AdWords campagnes uitbesteden? Neem contact op met de specialisten van WAUW. 

Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties