Contact

Adverteren in Google

Wil je graag direct meer bezoekers? Ga voor adverteren in Google! Dit is een goede manier om de zichtbaarheid van je website in zoekmachines te verbeteren. Als online marketing bureau gaan wij graag met je in gesprek voor het ontwikkelen van een passend optimalisatie plan voor je bedrijf.

Met zoekmachine adverteren (SEA) kan je heel gericht en specifiek je doelgroep bereiken. Omdat potentiële klanten actief op zoek zijn naar je producten en/of diensten is adverteren via Google een uitstekend middel om meer relevante bezoekers naar je website trekken. Het doel is vervolgens om hen over te laten gaan tot aankoop van een product, het invullen van het contactformulier of een ander vooraf ingesteld doel. Wauw helpt je graag bij het opzetten en beheren van een zoekmachine adverteren campagne. Neem contact met ons op!

Meer over Google Ads

Onze werkwijze

Voor het adverteren in Google maken wij gebruik van Google AdWords. Dit advertentieprogramma van Google geeft bedrijven de mogelijkheid reclame te maken op Google. Door onze ruime ervaring kunnen wij campagnes maken met relevante advertenties afgestemd op je producten/diensten. Deze zoekwoorden worden bepaald op basis van zoektermen die klanten mogelijk gebruiken, wanneer zij op zoek zijn naar producten of diensten die je aanbiedt.

Voordelen van adverteren via Google

Het voordeel van adverteren op Google is de directe zichtbaarheid. Dit in tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie waarbij het even kan duren voordat resultaten zichtbaar zijn. Een ander voordeel is dat je met het adverteren via zoekmachines niet hoeft te betalen voor de vertoningen in de zoekresultaten. Je betaalt alleen als er daadwerkelijk geklikt wordt op de advertentie.

Om een zo hoog mogelijke rendement te behalen kun je onze hulp inschakelen. Wij zijn namelijk gecertificeerd Google Partner en kunnen door onze ervaring een relevante campagne opzetten voor je bedrijf. Wil je ook door middel van SEA meer relevante bezoekers op je website? 

Neem contact op