zoekmachine-adverteren floating-mockup

Adverteren in Google

Wilt u graag direct meer bezoekers? Ga voor adverteren in Google! Dit is een goede manier om de zichtbaarheid van uw websites in zoekmachines te verbeteren. Als online marketing bureau gaan wij graag met u in gesprek voor het ontwikkelen van een passend optimalisatie plan voor uw bedrijf.

Met zoekmachine adverteren (SEA) kunt u heel gericht en specifiek uw doelgroep bereiken. Omdat uw potentiële klanten actief op zoek zijn naar uw producten en of diensten is adverteren via Google een uitstekend middel om meer relevante bezoekers naar uw website trekken. Het doel is vervolgens om hen over te laten gaan tot aankoop van een product, het invullen van het contactformulier of een ander vooraf ingesteld doel. Wauw helpt u graag bij het opzetten en beheren van een zoekmachine adverteren campagne. Neem contact met ons op!

Voor het adverteren in Google maken wij gebruik van Google AdWords. Dit advertentieprogramma van Google geeft bedrijven de mogelijkheid reclame te maken op Google. Door onze ruime ervaring kunnen wij campagnes maken met relevante advertenties afgestemd op uw producten/diensten. Deze zoekwoorden worden bepaald op basis van zoektermen die uw klanten mogelijk gebruiken, wanneer zij op zoek zijn naar producten of diensten die u aanbiedt.

Het voordeel van adverteren op Google is de directe zichtbaarheid. Dit in tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie waarbij het even kan duren voordat resultaten zichtbaar zijn. Een ander voordeel is dat u met het adverteren via zoekmachines niet hoeft te betalen voor de vertoningen in de zoekresultaten. U betaalt alleen als er daadwerkelijk geklikt wordt op uw advertentie.

Om een zo hoog mogelijke rendement te behalen kunt u onze hulp inschakelen. Wij zijn namelijk gecertificeerd Google Partner en kunnen door onze ervaring een relevante campagne opzetten voor uw bedrijf. Wilt u ook door middel van SEA meer relevante bezoekers op uw website? 

Neem contact op!

Relevante bezoekers op uw website door slimme advertenties via Google.

SEA advies

We verbeteren de populariteit en vindbaarheid van uw website in Google.

SEO advies

Producten verkopen met focus op rendement

Adverteren advies

Meetbare resultaten via gerichte doelgroep campagnes op YouTube.

YouTube advies
spectral-wauw

“WAUW is al jaren onze specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Daarnaast verzorgen zij ook de koppeling tussen onze website en social media. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden.”

Remco Aldenkamp
Directeur Spectral

Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties