Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

Maatwerk software

Custom made software

Je hebt een duidelijk doel voor ogen met jouw website en/of webshop. En bij jouw visie hoort maatwerk. Maatwerk software die mogelijk maakt wat jij voor ogen hebt voor jouw online onderneming. WAUW heeft veel kennis en ervaring in het maken en implementeren van maatwerk software. Zo hebben wij zelf de custom made software Vleks ontwikkeld. Hiermee bieden wij maatwerk software voor elke webshop en website.

Lees meer
Vrijblijvend advies

we nemen binnen één werkdag contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen.

Moeiteloos klikken

WAUW creëert en implementeert maatwerk software waarmee jouw website zich onderscheidt van de concurrent. Ons doel is een website te realiseren waarop jouw bezoekers een geweldige klantervaring hebben. Ze klikken makkelijk en de navigatie helpt hen moeiteloos naar het product of de dienst waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast is de maatwerk software voor jou makkelijk in gebruik. Laten we eens met elkaar in gesprek gaan over de beste keuze in maatwerk software voor jou.

Gebruiksvriendelijke en flexibele software

Het succes van jouw website is afhankelijk van software die ervoor zorgt dat jouw website uniek, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. WAUW kiest sowieso voor maatwerk software. Of we nou werken met de volledig custom made software Vleks, Wordpress, of met het opensource-platform Shopware 6. Hoe dan ook kiezen we voor maatwerk software die gebruiksvriendelijk is in onderhoud. Daarnaast houden we in de gaten of de maatwerk software zo nodig makkelijk is te koppelen met externe systemen. De maatwerk software dient flexibel te zijn zodat jouw website mee kan veranderen met de eisen en wensen van de digitale wereld.

WAUW!

We beginnen 2022 met fantastisch nieuws:

Adena en WAUW
bundelen de krachten.

Samen zullen wij, vanuit Amersfoort en Harderwijk, verder gaan onder de naam WAUW. Benieuwd naar wat wij als Creative & Digital Agency voor jou kunnen betekenen?

Ga naar WAUW.nl