Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Betere zichtbaarheid door online marketing

Wil je de vindbaarheid van jouw website verbeteren? Online marketing bureau WAUW biedt daarvoor de oplossing. Door de inzet van zoekmachine marketing komt je website hoger in de resultaten van de zoekopdrachten in Google te staan. Gebruikers kijken vaak niet verder dan de eerste pagina en daarom zal dit zeer waarschijnlijk ook meer bezoekers op je website/webshop opleveren. En dat is de eerste stap naar een hogere omzet! Hoe meer bezoekers op de website, hoe meer mensen weten van je bedrijf en hoe meer mensen wellicht overgaan tot conversie

Aan de slag met SEO

Verbeter je vindbaarheid in Google met SEO

Om jouw website beter vindbaar te maken gaat WAUW graag voor je aan de slag met zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing bestaat uit twee diensten: ‘zoekmachine optimalisatie’ en zoekmachine adverteren’. Allereerst de dienst zoekmachine optimalisatie:

SEO
Het inzetten van SEO is gericht op drie pijlers: techniek, content en populariteit.
Is de website bijvoorbeeld snel genoeg, mobiel vriendelijk en is er een duidelijke structuur aanwezig? Dit is ten eerste fijner voor de bezoeker, maar daarnaast waardeert Google een website hoger wanneer o.a. deze zaken in orde zijn. Google wil namelijk de gebruiksvriendelijkheid van de zoekmachine bevorderen en toont daarom de pagina’s met een betere waardering ten opzichte van de waardering van websites die niet zijn geoptimaliseerd.
Is er daarnaast voldoende content op de website aanwezig? Denk hierbij aan voldoende tekst op de pagina’s en unieke titels en beschrijvingen. Als laatste de populariteit, dat wil zeggen dat er op het internet gezegd en geschreven wordt over je website door middel van externe links. Hiervoor gaat WAUW aan de slag met linkbuilding en contentmarketing.

Zoekmachine adverteren inzetten voor een betere vindbaarheid

Denk je wel eens aan de tientallen of zelfs honderden bezoekers die dagelijks op zoek zijn naar de diensten en producten die je aanbiedt? Met de inzet van SEA kun je gericht en specifiek adverteren en zo deze relevante bezoekers naar je website trekken. WAUW helpt hier graag bij door te adverteren via Google Ads. Maar daarnaast kunnen wij ook aan de slag gaan met Display adverteren, Google Shopping en Remarketing. Ben je benieuwd wat deze diensten inhouden, klik dan gerust eens op de links.
Op verschillende manieren maken wij jouw website beter vindbaar! Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact op