Contact

vacature digital marketeer.

32 - 40 uur / Amersfoort & Harderwijk
Bij WAUW gaan we voor het creëren van vrijheid en geluk door digitalisering. Voor klanten en voor jezelf natuurlijk. Als ervaren Digital Marketeer zet je onze klanten op voorsprong in de wereld van zoekmachines, display en affiliate netwerken. 

Waarom werken bij WAUW

Als Digital Marketeer krijg je niet alleen alle creatieve vrijheid, maar ook de ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen. Wij vertrouwen op jouw planning. Je kiest als Digital Marketeer ook voor WAUW vanwege onze klanten. Bij ons vind je MKB klanten, maar ook zeker de kleinere organisaties, die we meetbaar helpen aan meer bezoekers en conversie. Jij houdt ervan, die afwisseling en iedere keer weer een unieke vraag. Jij bent voor iedere klant de gids in alles wat met Google, Bing, Facebook, LinkedIn en andere advertising kanalen te maken heeft. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwtste trends in online marketing. 

In alle vacatureteksten staat het: geen dag is hetzelfde. En dat geldt ook zeker voor deze functie bij WAUW. Vandaag werk je voor een klant die je heeft gevraagd een actie te promoten via de juiste kanalen om zo meer omzet te genereren. En morgen werk je de menustructuur uit voor een grote webshop en zorg je ervoor dat de categoriepagina's voorzien worden van de juiste content. Jouw verantwoordelijkheden zijn verder: 

 • Succesvolle campagnes opzetten: Je adviseert onze klanten over strategie, usability, landingspagina’s en kansen op gebied van online marketing. Je analyseert de website en doelgroep en zet vervolgens SEO, SEA, Display, Social, e-mailen/of conversie optimalisatie campagnes op. Je optimaliseert en realiseert de campagne doelstellingen voor verkeer, leads en sales van onze opdrachtgevers en rapporteert over de resultaten. 
 • Innoveren en vernieuwen: Je houdt innovaties en nieuwe inzichten in de markt in de gaten. Doorontwikkelen van online expertise is voor ons super belangrijk. 

Jouw positie in de organisatie

Als Digital Marketeer werk je in een team van ervaren digital professionals. Wij zijn een niet-hiërarchische club van aardige mensen, je maakt hier makkelijk vrienden. We zijn open en transparant naar elkaar en in ons team is altijd ruimte om op een respectvolle manier kritisch te zijn. We houden van het delen van kennis, intern en extern, met wekelijkse borrels, trainingen en kennissessies. Je hebt verder contact met copywriters, externe websites, bloggers en linkbuilding collega’s. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk dus hebben wij iedere dag een stand-up waar wij elkaar bijpraten over lopende trajecten. Jouw directe sparringspartner? De Head of Digital Marketing. 

Wat jij meebrengt

Als ervaren Digital Marketeer heb je ervaring met grote en kleine accounts en complexe vraagstukken. Als je deze ervaring hebt opgedaan aan bureauzijde is dat mooi meegenomen. Je bruist van de ideeën, je neemt initiatief en gaat voor meetbaar resultaat. Verder zien we graag dat je: 

 • Een relevante HBO / WO opleiding hebt afgerond 
 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt als Digital Marketeer 
 • Affiniteit hebt met SEO, SEA en social advertising
 • Analytisch sterk bent, creatief en dat je dit goed kunt vertalen naar concrete campagne voorstellen 
 • Communicatief sterk bent en klanten en collega’s overtuigt van jouw plan 
 • Al jaren gewend bent om de online strategie/marketingmix voor een klant te bepalen
 • Resultaten zelfstandig tijdens een face-to-face meeting presenteert bij de klant 
 • De klant overtuigt om extra diensten/uren te investeren voor hoger rendement 
 • Het leuk vindt om ingewikkelde resultaten in helder taal te presenteren aan klanten 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij jou bieden

Werken bij WAUW geeft jou de vrijheid om je visie op digitalisering te vertalen naar tevreden klanten waarbij kwaliteit, aangestuurd vanuit data, altijd voorop staat. Werken bij WAUW betekent ook dat je de vrijheid hebt om je werk naar eigen inzicht in te delen vanuit één van onze HUBS: ‘California’, een bruisend bedrijfsverzamelgebouw in Harderwijk, en in 'De Nieuwe Stad' in Amersfoort. 

Je wordt verder beloond met: 

 • Een salaris waar je blij van wordt
 • 4 uur per week vrij te besteden aan kennis of persoonlijke ontwikkeling
 • Een goede pensioenregeling
 • Lekkere koffie, een gezonde lunch, eigen laptop en gezellige bedrijfsuitjes 


wauw-digital-marketeer

Herken jij je in de vacature voor Digital Marketeer?

Dan horen we graag van je!

Ook als je niet 100% aan onze wensenlijst voldoet. We geloven er bij WAUW in dat bijna alles te leren is en iedereen zich kan ontwikkelen, met de juiste mind-set. We kijken ernaar uit daarover met je in gesprek te gaan. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, bel gerust naar 033 204 54 44. Of trek je stoute schoenen aan en kom langs in één van onze hubs in Amersfoort of Harderwijk.

Solliciteer direct