Contact

vacature digital advertising specialist.

32 - 40 uur / Amersfoort & Harderwijk
Als Digital Advertising Specialist kom je bij WAUW in een wereld vol innovatie. En met jouw komst tillen we onze state-of-the-art advertising dienstverlening nog een level hoger. Krijg je daar een kick van? Lees verder!

Waarom jij er bent

Jij bent de specialist die de Ads platforms van binnen en buiten kent. Deze kennis zet je in voor maximale performance voor onze klanten. Samen met een team van ervaren digital professionals werk je aan de online strategie voor klanten waarbij de Digital Marketing Strateeg het voortouw neemt en jij input levert voor een doeltreffende advertising strategie. Vervolgens pak jij als Digital Advertising Specialist de uitvoer van de advertising activiteiten op.

Jij bent bovendien voor ons dé technisch specialist die alle kennis in huis heeft op het gebied van advertising. Jij verrast het team en de klant met nieuwe inzichten waarmee je slimme optimalisaties van campagnes realiseert en nieuwe dienstverlening voor de toekomst ontwikkelt. Zo creëer je bij onze klanten een WAUW factor. Dat betekent dat je:

 • Kwalitatief hoogwaardige advertising campagnes uitwerkt, opzet en optimaliseert door het A/B-testen van advertentieteksten, landingspagina's en posities in de zoekresultaten. Je realiseert hiermee doelen die gesteld zijn en rapporteert de ontwikkeling van lopende campagnes op basis van de gestelde doelen.
 • Altijd nieuwsgierig bent naar de laatste nieuwe mogelijkheden en tools om resultaten en dienstverlening verder te verbeteren. Je investeert tijd in het doorontwikkelen van expertise op het gebied van advertising en bent altijd op de hoogte van belangrijkste markt- en productontwikkelingen. Dit is voor ons super belangrijk. 

Jouw positie in de organisatie

Als Digital Advertising Specialist werk je nauw samen met een team van tien digital professionals: Digital Marketeers, Digital Marketing Strategen en Digital Marketing Consultants en natuurlijk jouw manager, Head of Digital Marketing. Wij zijn een groeiende, niet-hiërarchische club van aardige mensen. We zijn open en transparant naar elkaar en houden van het delen van kennis, intern en extern, met wekelijkse borrels, trainingen en kennissessies. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk en daarom hebben wij iedere dag een stand-up waar wij elkaar bijpraten over lopende trajecten. 

Wat jij meebrengt

Als toekomstig Digital Advertising Specialist bij WAUW heb je ruime ervaring opgedaan aan bureauzijde met het opzetten van zoekcampagnes, shopping campagnes en display campagnes binnen Google Ads en Bing Ads. En ben je helemaal thuis in tools als Analytics en Channable. Ervaring met adverteren via het Google Marketing Platform is een pre. Deze kennis en ervaring zet je in voor maximaal resultaat voor onze klanten. Je bent een sociaal persoon die ook graag klantcontact heeft, goed intern met collega’s kan overleggen en kennis op een begrijpbare manier overbrengt.

Jij bent een Digital Advertising Specialist die:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting heeft afgerond;
 • Affiniteit heeft met de belangrijkste aspecten van online marketing;
 • Bij voorkeur de diepte ingaat om het maximale resultaat te bereiken;
 • Nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van advertising en deze op de voet volgt;
 • Een natuurlijke drive heeft om zichzelf en het team verder te ontwikkelen door kennis en inzichten te delen;
 • Innovatie om weet te zetten naar concrete producten en diensten, waaronder het Google Marketing Platform;
 • Goed kan samenwerken in een team van professionals, helder communiceert en zich aan afspraken houdt;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden

Een plek in ons team als Advertising goeroe! En de vrijheid om constant te vernieuwen. En daar word jij gelukkig van. Werken bij WAUW betekent ook dat je de vrijheid hebt om je werk naar eigen inzicht in te delen vanuit één van onze HUBS: ‘California’, een bruisend bedrijfsverzamelgebouw in Harderwijk, en in 'De Nieuwe Stad' in Amersfoort. 

Je wordt verder beloond met: 

 • Een salaris waar je blij van wordt;
 • 4 uur per week vrij te besteden aan kennis of persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • De vrijheid om flexibel te werken, waar en wanneer bepaal jezelf;
 • Lekkere koffie, een gezonde lunch, eigen laptop en gezellige bedrijfsuitjes.


wauw-digital-marketeer

Herken jij je in deze vacature?

Dan horen we graag van je!

Ook als je niet 100% aan onze wensenlijst voldoet. We geloven er bij WAUW in dat bijna alles te leren is en iedereen zich kan ontwikkelen, met de juiste mind-set. We kijken ernaar uit daarover met je in gesprek te gaan. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, bel gerust naar 033 203 5151. Of trek je stoute schoenen aan en kom langs in één van onze hubs in Amersfoort of Harderwijk.

Solliciteer direct