Contact

social media adverteren.

Dagelijks besteden we in Nederland gemiddeld twee uur op social media per persoon. Het is dan ook zeer interessant om deze kanalen te gebruiken om jouw doelgroep te bereiken. Het leuke van social media adverteren is de diversiteit van advertenties. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Bij WAUW kennen we de strategie die bij jouw doel past!

Lees meer over adverteren op social media
Vrijblijvend advies

Benieuwd wat adverteren op social media voor jouw bedrijf kan opleveren? We bespreken graag samen de mogelijkheden

De voordelen van adverteren op social media

Wil je jouw marketing strategie versterken? Zet dan in op adverteren op social media. We hebben alle voordelen op een rijtje gezet.

  •  Het is effectief voor het creëren van naamsbekendheid
  •  Je doelgroep is gericht te bereiken 
  •  Het is mogelijk om op bezoekers te targeten die eerder op je site zijn geweest
  •  Campagnes zijn makkelijk te sturen op resultaat: verkeer of conversie
  •  Er zijn oneindige targeting mogelijkheden
  •  Je houdt controle over de kosten

Social ads die écht opvallen

Als social media bureau kan WAUW helpen met het opzetten van social media advertenties en de inrichting van de campagne. Zo is het belangrijk de juiste doelgroep aan te spreken én het juiste moment van adverteren te kiezen. Adverteren op social media is uitermate geschikt voor het vergroten van je bereik. 

Het is belangrijk om relevant en opvallend te adverteren op social media. WAUW zorgt ervoor dat jouw social advertising doelgericht is en we zorgen ervoor dat je boodschap eruit springt. Door ook de pagina achter je advertentie optimaal neer te zetten creërt WAUW de perfecte flow en is het resultaat optimaal.

Vergroot je bereik

Elk social media kanaal is anders. Onze marketeers bepalen samen met jou welk kanaal het beste past bij je doelgroep om het bereik van je product of dienst te vergroten. De kanalen die wij door en door kennen, zijn:

Als je via Facebook adverteert en je doelgroep zich ook op Instagram bevindt, kun je dezelfde ads ook op Instagram inzetten. Wil je geen advertenties, maar algemene adviezen over de inzet van social media? De specialisten van WAUW denken graag met je mee over het schrijven van (onbetaalde) posts en het inzetten van kanalen als Pinterest. 

Welke kanalen passen het best bij jouw doel en doelgroep? WAUW helpt je verder bij het inzetten van social media aderteren.

Gratis social media adverteren scan aanvragen?

Ontdek wat WAUW digital marketing voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op!

  • Concrete social media adviezen om marketingkansen te benutten
  • Direct toe te passen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Al meer dan 200+ bedrijven gingen je voor