social-media-adverteren-wauw floating-mockup

Social media adverteren

Bereik gericht potentiële klanten

Anno nu is social media hip, hot & happening. Alleen al in Nederland maken zo’n 14 miljoen mensen gebruik van social media. Het is een gigantische kans om als bedrijf zichtbaar te worden onder jouw doelgroep. Uit onderzoek blijken sociale media kanalen bijzonder effectief om klanten snel te bereiken. Je bedrijf kan miljoenen potentiële klanten benaderen door te adverteren via social media! Denk je dat social media adverteren je omzet kan verhogen? Roep hulp in van de experts van WAUW. Wij schieten te hulp!

Voordelen van social media adverteren:

 • Bereik gemakkelijk en snel je getargete doelgroep
 • Creëer een hogere zichtbaarheid onder je doelgroep
 • Maak de doelgroep bewust van je bedrijf
 • Bereik voor een relatief laag bedrag een grote groep mensen
Ik wil adverteren via social media!

Bij WAUW adverteren wij via de vier populairste social media kanalen: Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Via deze kanalen kun je bezoekers targeten. Advertentie mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt: naast tekst, kunt u ook foto’s, geluid en video toevoegen. Het voordeel van bijvoorbeeld Facebook is dat advertenties automatisch verschijnen in de tijdlijn van het gespecificeerde publiek, er hoeft dus niets aan vooraf zijn gegaan.

Social adverteren kunt je inzetten samen met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Deze kanalen versterken elkaar en zo zorgt je voor een optimale online marketing mix.

Neem contact op
 • 01
  Analyse
  We analyseren uw social media kanalen en nemen je website onder de loep. We maken obv je budget en doelstellingen, afspraken over het vervolg.
 • 02
  Creatie
  We ontwikkelen en realiseren een passende social media campagne voor de diverse kanalen. We houden rekening op welk kanaal, welke doelgroep zich bevindt.
 • 03
  Optimalisatie
  We analyseren continu de resultaten van de social media campagnes en optimaliseren waar nodig om een zo optimaal mogelijk succes te behalen.
 • 04
  Evaluatie
  Elke maand ontvang je een helder overzicht van de gemeten resultaten dat we samen bespreken en op basis daarvan eventuele vervolgstappen zetten.

Voor Juwelier van Dam behalen we een gemiddeld bereik per bericht van 7.500 personen op Facebook. In de Facebook jaarplanning staat voor elke maand een pakkend bericht waardoor deze succesvolle juwelierszaak uit Ermelo meer mensen bereikt en haar online zichtbaarheid vergroot. Dit heeft o.a. geresulteerd in een stijging van ca. 13% in het aantal pagina vind-ik-leuks.

groter-bereikkopie
Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties