Shopware specialist

WAUW & Shopware de perfecte match

WAUW is een innovatief internetbureau met veel ervaring en expertise in het ontwikkelen en implementeren van krachtige e-commerce platformen. We gaan dan ook niet met de eerste de beste in zee. Shopware 6 is een opensource-oplossing die ook klantgericht is en focus heeft op ontwikkeling en innovatie. Een mooie match dus! WAUW is daarom bewust Shopware specialist geworden. 

Vrijblijvend advies

Wil je meer weten wat Shopware voor jouw bedrijf kan betekenen? We bespreken graag de mogelijkheden.

WAUW: Shopware specialist

Voor advies over Shopware of een conceptontwikkeling ben je bij WAUW aan het juiste adres. We geven advies op maat voor de uitdagingen waar jij met jouw webshop tegenaan loopt. Wil je externe systemen, zoals jouw ERP, PIM, CMS of een PWA, integreren? Wij bieden API-oplossingen die passen bij jouw doel en doelgroep.

Inspirerende samenwerking

Shopware is een opensource-oplossing die leeft van de ideeën en inspiratie van haar community. Die community bestaat uit partners, webshops en ontwikkelaars. Door deze inspirerende samenwerking wordt Shopware elke dag weer wat beter. WAUW heeft als specialist een actieve rol in deze community. We leren van en met elkaar.