Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Shopware partner

WAUW is trotse partner

WAUW is partner van Shopware. Dat betekent dat wij Shopware kunnen implementeren en optimaliseren voor de webshops van onze klanten. We kunnen jou ondersteunen bij vragen rondom jouw webshop. Denk aan de integratie van externe systemen in Shopware, aan oplossingen op maat, aan conceptontwikkeling, en meer.

Daag ons uit!

Wil je meer informatie over Shopware? We bespreken graag samen de mogelijkheden.

Innovatieve partner

Maatwerk, klantgericht en innovatief. Dit zijn niet alleen belangrijke pijlers voor WAUW, maar ook voor Shopware. Daarom zijn wij trots dat we ons partner van Shopware mogen noemen. Shopware heeft verschillende partners verspreid over Europa. Deze zijn allemaal gespecialiseerd in uiteenlopende diensten en ondersteunen bij vragen rondom e-commerce. Ook WAUW ondersteunt webshops op basis van de behoeftes van de ondernemer. Dit doen we uiteraard in contact met Shopware.

Inspirerende samenwerking

Shopware is een opensource-oplossing die leeft van de idee├źn en inspiratie van haar community. Die community bestaat uit partners, webshops en ontwikkelaars. Door deze inspirerende samenwerking wordt Shopware elke dag weer wat beter. WAUW heeft als partner een actieve rol in deze community. We leren van en met elkaar.

Waarom wij Shopware partner zijn

Shopware is een krachtig en schaalbaar e-commerce platform. Dit maakt Shopware interessant voor zowel voor kleine als grote webshops. Shopware is geschikt als full-suite. Hierbij is het uitgangspunt dat binnen de standaard functionaliteit zowel de webshop omgeving als de backoffice worden gebruikt. Uiteraard behoort maatwerk binnen Shopware ook zeker tot de mogelijkheden.

Contact opnemen
WAUW!

We beginnen 2022 met fantastisch nieuws:

Adena en WAUW
bundelen de krachten.

Samen zullen wij, vanuit Amersfoort en Harderwijk, verder gaan onder de naam WAUW. Benieuwd naar wat wij als Creative & Digital Agency voor jou kunnen betekenen?

Ga naar WAUW.nl