Shopware 6 webshop.

Shopware 6 is wereldwijd het snelst groeiende e-commerce platform. En dat is niet zonder reden. Ook in Nederland draaien steeds meer grotere webshops op Shopware. Maar Shopware 6 is zeker niet alleen geschikt voor de grotere e-commerce spelers. Dit komt door de optimale schaalbaarheid van het platform. Zo groeit een Shopware 6 webshop mee met je organisatie, of je nu een start-up bent of al jarenlang succesvol e-commerce bedrijf.

Lees meer op Shopware 6
Vraag een gratis demo aan

Wil je zien wat Shopware 6 voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en wij laten het zien.

Shopware 6: gebruiksvriendelijk en snel.

Shopware biedt een ongekend gebruiksvriendelijke interface die we nog niet eerder bij een ander e-commerce platform zagen. Een Shopware 6 webshop is voorzien van een gloednieuwe beheersomgeving gebaseerd op opensource technologie van Vue.js. Dit zorgt voor een razendsnel platform waarin de hoeveelheid producten en categorieën nooit een beperkende factor is. Het is duidelijk dat een gebruiksvriendelijke en efficiënte werkwijze bij de ontwikkeling van Shopware 6 centraal heeft gestaan. Als ondernemer profiteer je daar iedere dag opnieuw van.

Shopware webshop koppelingen.

Shopware 6 heeft een ongekende flexibiliteit door de API-first opbouw. Dit betekent dat Shopware van de grond af is opgebouwd uit diverse componenten die onderling met elkaar communiceren via API-technologie. Ook maakt dit het eenvoudig andere software als een PIM of voorraadsysteem feilloos te koppelen aan je Shopware 6 webshop. Of om te verkopen via externe marketplaces of andere B2B kanalen. De API-first benadering maakt Shopware 6 het meest flexibele en schaalbare e-commerce platform op het moment. Iets wat essentieel om je bedrijf te laten groeien, zonder haken en ogen.

Content en commerce.

Bepaalde platformen zijn sterk in content (denk aan WordPress) anderen in commerce (denk aan Magento). Shopware 6 is een platform dat deze twee goed samenbrengt, waardoor je zelf je webshop kan inrichten en verrijken precies zoals jij wilt. Een flexibele en eenvoudige content builder stelt iedereen in staat om een Shopware 6 webshop op een intuïtieve manier te vullen met content als tekst, afbeeldingen en video.

B2C en B2B Shopware shop.

Denk jij na over een nieuw e-commerce platform? Een Shopware 6 shop is het overwegen meer dan waard, in B2C, B2B en D2C. Shopware 6 heeft voor beide type shops de juiste functionaliteiten en meer dan voldoende slagkracht. Door middel van koppelingen kunnen we Shopware 6 naadloos laten aansluiten op jouw B2B uitdagingen. Wil je bijvoorbeeld een boekhoudpakket of ERP-systeem koppelen aan je webshop? Geen probleem! De API-first opzet van Shopware 6 zorgt ervoor dat het zeer gemakkelijk is om veilig en snel te koppelen met de API’s van ERP-systemen.

Mogelijkheden bespreken?

FAQ

Vind onderstaand een antwoord op jouw vraag. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is Shopware 6?

Shopware 6 is van oorsprong een Duits e-commerce platform. Het is niet alleen zeer populair in eigen land, maar ook (onder andere) in Nederland. Het is zeer gebruiksvriendelijke open source software. Het platform is enorm innovatief en zorgt ervoor dat jouw webshop up-to-date blijft. Het helpt je een voorsprong op de concurrentie te nemen en de conversie te vergroten. Of je nou net start met jouw webshop, of al een gevestigde webshop hebt waarmee je tegen complexe processen aanloopt. Shopware 6 past iedere e-commerce-ondernemer.

Wat onderscheidt Shopware 6 van Shopware 5?

Shopware 6 bestaat sinds 2019 en is flexibeler en minder complex dan shopware 5. Krijg jij een nieuwe webshop? Dan is Shopware 6 zeker aan te raden. Je leest meer over de verschillen op onze pagina Shopware 6 versus Shopware 5.

Waarom Shopware 6?

Bij Shopware 6 draait alles om flexibiliteit. Hierdoor is het mogelijk snel te innoveren en te groeien. Bovendien ontwikkelt Shopware ontzettend snel, wat erg belangrijk is in de digitale wereld. Er zijn ruim 100.000 grote organisaties die gebruik maken van Shopware 6. Denk o.a. aan Philips, M&M's en Douglas.

Welke koppelingen / plugins zijn mogelijk met Shopware 6?

Elke koppeling die jij nodig hebt! Van postorderbedrijven zoals PostNL, DPD en DHL tot boekhoudpakketten als Exact Online, Unit4. Maar wat denk je van Marketplaces als Bol.com en Amazon of koppelingen met PIM-systemen. Daag ons uit, en wij bouwen voor jou de koppelingen die je nodig hebt.

Hoelang duurt het om Shopware 6 voor mijn bedrijf op te zetten?

Vanaf het eerste contact met elkaar tot de daadwerkelijke oplevering, circa 3 maanden. De daadwerkelijke bouw duurt ongeveer een maand. Uiteraard kan dit ook korter of langer zijn, afhankelijk van jouw wensen.

WAUW!

We beginnen 2022 met fantastisch nieuws:

Adena en WAUW
bundelen de krachten.

Samen zullen wij, vanuit Amersfoort en Harderwijk, verder gaan onder de naam WAUW. Benieuwd naar wat wij als Creative & Digital Agency voor jou kunnen betekenen?

Ga naar WAUW.nl