Wij zoeken jou! Bekijk onze 6 vacatures
Great place to work

Maatwerk website

Een snelle, veilige en betrouwbare website voor jouw bedrijf

Heeft jouw website moeite met het genereren van voldoende nieuwe leads? Dan is de kans groot dat jouw website de groei van jouw bedrijf in de weg zit. Zonde! Met onze specialisten, met kennis van online marketing tot design tot development, helpen wij je aan een maatwerk website. Een website dat helemaal past bij jouw doelgroep en belangrijker nog: goed doordacht is en gericht op conversie.

Lees meer over maatwerk websites
Toe aan een nieuwe website?

Neem dan vrijblijvend contact op, dan komen wij met een maatwerk advies voor jouw uitdaging. Binnen 48 uur nemen we contact met je op!

De voordelen van onze maatwerk websites voor jouw organisatie

Het bouwen van een maatwerk website voor jouw organisatie biedt tal van voordelen. Hij hebben de belangrijkste drie voor je verzameld:

  • Maatwerk websites zijn volledig op maat ontworpen én handgebouwd. Je hebt dus alle vrijheid om een website neer te zetten die bij jouw organisatie, wensen, doel en doelgroep past.
  • Een maatwerk website zorgt voor een duidelijke focus op jouw doelgroep. Met een passende vormgeving én logische en begrijpelijke structuur zorg je dus dat de doelgroep beter wordt bereikt. 
  • De website is gericht op conversie en beoordeeld door CRO-specialisten. Je haalt hiermee dus meer resultaat uit dezelfde hoeveelheid bezoekers.

6 redenen waarom je WAUW als partner kiest voor jouw maatwerk website

  1. Bij WAUW hebben we inmiddels al honderden maatwerk websites gemaakt. We weten dus heel goed wat we doen en waar we op moeten letten.
  2. Alles wordt volledig met de hand gebouwd, waardoor je precies krijgt wat je nodig hebt. Geen onnodige kosten (ook wel overhead genoemd) of missende onderdelen.
  3. Onze websites worden altijd zoveel mogelijk geoptimaliseerd qua snelheid, zodat bezoekers én zoekmachines er snel doorheen kunnen.
  4. Daarmee zorgt het voor een goede basis om verder te gaan met online marketing activiteiten zoals on- en offsite SEO, SEA of social campagnes.
  5. We hebben alle specialismes dus in huis om jouw organisatiedoelen te halen.
  6. Met onze eigen schil zorgen we voor een prettige bewerkscherm en een veilige, hackvrije website.

Veelgestelde vragen over maatwerk websites

Een maatwerk website, dat geeft ontzettend veel mogelijkheden. Daarom hebben we de meestgestelde vragen voor je verzameld om je op weg te helpen in je eventuele keuze voor een maatwerk website.

Waarom maatwerk en geen standaard thema?

Maatwerk zorgt voor precies de juiste elementen, zodat we de hele website daarop kunnen optimaliseren. Het scheelt ook enorm in toekomstbestendigheid met bijvoorbeeld updates of veiligheidslekken. 


Hoe lang duurt de ontwikkeling?

De ontwikkeltijd varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website, maar gemiddeld kunnen we binnen 1-2 maanden jouw maatwerk website opleveren.


Hoe zit het met veiligheid en hosting?

Omdat wij al jarenlang websites bouwen en verschillende situaties (her)kennen, hebben wij de juiste partners om jouw website op een super snelle, veilige en moderne server te hosten en te zorgen dat hij altijd up én up to date is met een zogenaamde Service Level Agreement (SLA). 

heb je vragen
of wil je meer weten?

We helpen je graag verder!

Vul svp het formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

WAUW!

We beginnen 2022 met fantastisch nieuws:

Adena en WAUW
bundelen de krachten.

Samen zullen wij, vanuit Amersfoort en Harderwijk, verder gaan onder de naam WAUW. Benieuwd naar wat wij als Creative & Digital Agency voor jou kunnen betekenen?

Ga naar WAUW.nl