e-mailmarketing-wauw floating-mockup

E-mail marketing

De kracht van e-mail marketing

E-mail is een enorm krachtig online marketing- en communicatiemiddel. Uit onderzoek blijkt dat e-mail marketing een hoog rendement oplevert in vergelijking met andere kanalen. Met een e-mailnieuwsbrief bereikt u eenvoudig een groot aantal klanten.

U heeft een schat aan informatie over uw klanten. Gebruik dit. Personaliseer uw nieuwsbrieven, mail verjaardagswensen, vraag een review voor een aangekocht product of stuur een persoonlijke korting.

Realiseer meer omzet uit uw klantenbestand met e-mail marketing. Denkt u dat u nog geen optimaal gebruik maakt van
e-mail marketing
? Roep hulp in van de experts van WAUW. WAUW schiet te hulp!

Ik wil e-mail marketing inzetten!

Met e-mail marketing bereikt u eenvoudig en goedkoop uw klanten. Beloon klanten met extra aanbiedingen. Werf klanten door nieuwe producten aan te bieden. Informeer klanten over de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf of uw assortiment. Motiveer potentiële klanten tot een eerste aankoop door een eenmalige kortingscode. Creëer leads door bezoekers naar uw website te lokken en ze een aanvraagformulier in te laten vullen.

De mogelijkheden van e-mail marketing zijn enorm en WAUW is uw full service e-mail marketing adres om deze mogelijkheden ten volle te benutten. Daarnaast is WAUW hét adres voor SEA, SEO en social media adverteren.

Voordelen van e-mail marketing:

 • De resultaten zijn direct meetbaar
 • Op eenvoudige wijze testen en optimaliseren
 • Persoonlijke klantbenadering
Neem contact op
 • 01
  Inventarisatie
  Wat zijn uw doelstellingen? Wat zijn de uitgangspunten en randvoorwaarden? Op basis van doelstellingen en budget maken we afspraken over het vervolg.
 • 02
  Analyse
  Op basis van uw klantenbestand gaan we aan de slag. Wij ontwikkelen een strategie om uw doelen te bereiken en verzenden mailings met uw boodschap in uw huisstijl.
 • 03
  Optimalisatie
  We meten en analyseren de resultaten van de verzonden mailings. Waar nodig wordt de mailing geoptimaliseerd om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.
 • 04
  Evaluatie
  Elke maand ontvangt u een helder overzicht van de gemeten resultaten dat we samen bespreken en op basis daarvan eventuele vervolgstappen zetten.

Een gesegmenteerde e-mail campagne voor voetbalpresentaties.nl. Iedere boeking maakte kans op een meet-and-greet met een sportspreker. Verstuurd naar de top amateur voetbalverenigingen in Nederland. De campagne werd enthousiast ontvangen (ca. 68% open rate) en heeft geresulteerd in een flinke toename van het aantal boekingen in de daaropvolgende maand (ca. 16%)

meer online boekingen
Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties