online-marketing-wauw-analytics5 floating-mockup

Display adverteren

Bereik gericht je doelgroep op het internet

De Nederlandse consument is online georiënteerd. Uit onderzoek blijkt dat ruim 76% van de Nederlanders online producten en diensten afneemt. 90% van de Nederlanders bevindt zich dagelijks op het internet, zij lezen nieuws online, kijken tv via het internet, luisteren naar de digitale radio of doen een aankoop. Display Adverteren is het traditionele adverteren via tv, radio en print, alleen dan online. Het geeft je de mogelijkheid om over het gehele internet zichtbaar te zijn. Met deze vorm van online adverteren wordt je advertentie vertoond via een grote diversiteit aan netwerken, zoals nieuwssite Nu.nl.

Door middel van opvallende en passende banners komt je bedrijf onder de aandacht bij de doelgroep die past bij uw bedrijf. De inzet van Display Adverteren gaat via Google AdWords. Via dit advertentieprogramma kan gericht geadverteerd worden op specifiek gekozen doelgroepen. De advertenties worden vervolgens vertoond in het Google Display Netwerk, dat bestaat uit meer dan een miljoen websites, video’s en applicaties.

Inrichten van de campagne
WAUW kan veel voor je betekenen. Allereerst zetten wij de campagne voor je op. Wij verzorgen en begeleiden de ontwikkeling van de banners, die ook zichtbaar zijn op mobiele apparaten. Zowel tekstadvertenties als beeldadvertenties zijn mogelijk. De volgende stap is het richten op: specifieke websites waar je doelgroep zich bevindt, bepaalde onderwerpen, interesses van de doelgroep, remarketing door websitebezoekers te verleiden de website opnieuw te bezoeken maar ook op geslacht, leeftijd en op basis van zoekwoorden.

Ook gericht je doelgroep bereiken?

De combinatie van Display adverteren met zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie levert succesvolle resultaten op. XLEasy is één van onze klanten waarvoor wij een Display-campagne hebben opgezet. Dit heeft i.c.m. de overige zoekmachine marketing activiteiten geresulteerd in een stijging van 1125% in de organische bezoekers.

WAUW staat voor resultaat, wat inhoudt dat wij blijven optimaliseren om het beste resultaat voor je website of webshop te behalen.

Overige voordelen zijn:

  • De doelgroep kan zeer specifiek worden bereikt.
  • Alles is van A tot Z meetbaar.
  • Ideaal middel om naamsbekendheid te vergroten of een actie bekend te maken.
Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties