Wij zoeken jou! Bekijk onze 2 vacatures
Great place to work

development

Met slimme technologische oplossingen en in eigen huis ontwikkelde online applicaties, zorgen wij voor de best mogelijke digitale connectie met jouw publiek.

Digitaal innoveren?

Samen gaan we op zoek naar nieuwe kansen om nóg meer uit je digitale strategie te halen. Wij helpen je met software je producten of diensten beter te positioneren en je bedrijfsprocessen te automatiseren. Wij zien een uitdaging in ieder online vraagstuk, hoe complexer hoe beter. Met onze focus op techniek, combineren we de stabiliteit van bestaande software met de vrijheid van open source voor één doel: maatwerk software ontwikkelen die bedrijven helpt digitaal te innoveren.

Samen sparren?

Toe aan een nieuwe website of webshop? Of ben je op zoek naar e-commerce software dat je bedrijfsprocessen ondersteund of zelfs helemaal automatiseert? We doen het dagelijks en met heel veel plezier. Maak ons deelgenoot van je vraagstuk!

Neem contact op
WAUW!

We beginnen 2022 met fantastisch nieuws:

Adena en WAUW
bundelen de krachten.

Samen zullen wij, vanuit Amersfoort en Harderwijk, verder gaan onder de naam WAUW. Benieuwd naar wat wij als Creative & Digital Agency voor jou kunnen betekenen?

Ga naar WAUW.nl