conversieoptimalisatie floating-mockup

Conversie optimalisatie

Behaal meer rendement uit uw bezoekers

Er is steeds meer een verschuiving gaande van offline naar online. Alleen al in Nederland bezit 76% van de MKB’ers een website of webshop. Echter blijkt uit onderzoek dat het percentage van de online bezoekers dat overgaat tot een conversie slechts 2% is. Dat wil zeggen dat als je 100 bezoekers hebt, er maar twee een gewenste actie uitvoeren. En wat heeft u aan deze bezoekers als zij niet het gewenste gedrag vertonen? Juist, daarom gaat WAUW aan de slag met conversie optimalisatie.
Zo behaalt u meer rendement uit het bestaande aantal bezoekers op uw website. Maar in de toekomst ook uit uw nieuwe extra bezoekers die via kanalen als Zoekmachine Adverteren binnenkomen. Zo verdient u uw investeringen in andere online kanalen ook sneller terug!

Verdien je investeringen terug!

Conversie optimalisatie is het verleiden van de websitebezoekers om over te gaan tot een bepaalde actie. Dit noemen we een conversie. Dit kan zijn het aanmelden voor een nieuwsbrief, invullen van een contactformulier of een daadwerkelijke aankoop. Het doel is voor iedereen anders.

Met conversie optimalisatie spreken we ook van binding & branding. Want om de overige 98% van de website bezoekers direct te verleiden een product of dienst af te nemen is wel een erg grote verandering. Het aanmelden voor de nieuwsbrief kan daarom erg handig zijn om de bezoeker via een ander kanaal of op een ander moment alsnog te verleiden om over te gaan tot aankoop.

Behaal ook meer rendement

Alleen het verbeteren van de conversieratio van 2% naar 4% kan al een zeer positief resultaat voor de omzet van uw bedrijf betekenen. Bij WAUW willen we een zo optimaal mogelijk rendement behalen. Wat levert elke geïnvesteerde euro daadwerkelijk op? Dit brengen we in samenwerking met u graag in kaart. Op basis hiervan stellen we de campagnes bij en blijven we optimaliseren om de verkoop van uw producten en diensten te laten stijgen.

Ook meer rendement behalen?
De eerste belangrijke stap voor conversie optimalisatie is een goede vindbaarheid en zichtbaarheid op het internet. WAUW helpt u hier graag bij. Wij zijn alleen al op dit moment voor 20 klanten aan de slag met online marketing! Waarvan Glaskoning.nl  één van onze klanten is waarbij al drie jaar op rij sprake is van een stijgend rendement. Wilt u ook online succesvol zijn, blijven en het rendement op uw investering behalen? Neem contact op met de experts van WAUW.

Gecertificeerde
marketing specialisten
Geen onnodig
lange contracten
Focus op het
behalen van rendement
Gericht op lange
termijn relaties