zoekmachineoptimalisatie-wauw1493125444 floating-mockup

Welkom AIC!

Gepubliceerd op 31-10-2017

Maak net als ons kennis met AIC

Deze maand hebben we de succesvolle bouwleverancier: AIC mogen verwelkomen als klant. De sterren in bouwmachines, aldus AIC is in 1956 opgericht. Naast de uitgebreide webshop beschikt zij ook over een showroom aan de Lorentzstraat in Harderwijk, waar zij professionele klanten als aannemers, bouwbedrijven en ZZP’ers graag voorziet van persoonlijk advies. Daarnaast beschikt AIC over projectmatige steiger- en bouwliften verhuur in Ermelo.

Directeur Iris van der Sterre vertelt: ”Wat ons uniek maakt: we zijn er voor zowel de grote beursgenoteerde onderneming als de ZZP'er. We voorzien de complete bouwplaatsinrichting tot en met het leveren van alle bouwmachines en bouwmaterieel gedurende het hele bouwproces. We beginnen met bouwhekken, stroom, verlichting en bouwhekken en zorgen dan voor steigers, liften, profielen en verwarming. Alles wat nodig is om te bouwen komt bij ons vandaan.''

Voor AIC gaan wij aan de slag met Zoekmachine Optimalisatie en Zoekmachine adverteren: Tekst advertenties en Google Shopping advertenties.

WAUW de datagedreven partner
Voor meerdere klanten hebben wij ons de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare, datagedreven en conversiegerichte partner op het gebied van SEO en in het bijzonder SEA en Google Shopping. Wij streven consistent naar een hoger rendement op de investeringen. Niet alleen voor onszelf, maar ook richting de klant proberen wij dit te verduidelijken. Met heldere uitleg en transparantie in resultaten kijken wij uit naar een fijne samenwerking!

Bent u de volgende klant die wij mogen verblijden met succesvolle resultaten? Neem contact op en ontdek wat wij voor uw website of webshop kunnen betekenen.

Neem contact op