zoekmachineoptimalisatie-wauw1493125444 floating-mockup

Wij verwelkomen BinTTec

Gepubliceerd op 29-12-2017

Uitbreiding klantenportfolio

Wij zijn hard aan de slag gegaan om ons klantenportfolio uit te breiden en dat heeft geresulteerd in veel interessante nieuwe samenwerkingen.
Voor deze lichtexpert zijn wij aan de slag gegaan met Zoekmachine Optimalisatie (SEO). De website is al onderworpen aan een SEO-analyse en nu worden de eerste stappen gezet in het verhogen van de populariteit en het verbeteren van de content.

BinTTec … gaat bij u al een lichtje branden? ;-) Wie weet bent u voor uw bedrijf of woning op zoek naar professioneel lichtadvies en een uitgewerkt duurzaam lichtplan. Dan bent u bij hen aan het juiste adres. Vanaf nu zal u BinTTec Projectverlichting niet alleen van naam kennen maar ook tegenkomen in de zoekresultaten. Dit eigentijdse bureau met passie voor verlichting richt zich op duurzaamheid, het financiële oogpunt en het bieden van de juiste lichtoplossingen op maat. 

Zo ziet u, wij optimaliseren online marketing in uiteenlopende branches.

Onze klanten

Zo zijn wij al jaren de online marketing adviseur voor de marktleider in de verkoop van glas en toebehoren van Nederland en België, maar ook gaan wij maandelijks actief en datagedreven aan de slag voor o.a. een detacheringsbureau, juwelier, webshop voor kampeerartikelen, reisbureau, reclamebureau, leasemaatschappij enzovoort ..

Wilt u ook rendement op uw online marketing investeringen? WAUW schiet u graag te hulp.

Ja, ik wil een hoger ROI